Nu numai bucătarii profesioniști vor găsi în această publicație sugestii valoroase, ci și începătorii ori pasionații de aventuri culinare. Cele peste 70 de rețete prezentate în fiecare număr al revistei sunt explicate pas cu pas, fiind însoțite de fotografii de calitate foarte bună. Chiar și cei mai mofturoși sau cei mai pretențioși își vor putea delecta papilele gustative, preparatele variind de la aperitive ademenitoare la feluri principale copioase, de la mâncăruri ușoare și sănătoase până la cele mai fine deserturi. Alături de mâncărurile specifice de sezon și de deserturile delicioase, revista mai conține sfaturi, trucuri utile și produse nou apărute pe piața.
James Alfred "Alf" Wight, OBE, FRCVS (3 October 1916 – 23 February 1995), known by the pen name James Herriot, was a British veterinary surgeon and writer, who used his many years of experiences as a veterinary surgeon to write a series of books each consisting of stories about animals and their owners.[1] He is best known for these semi-autobiographical works, beginning with All Creatures Great and Small in 1972. The British television series adapted from the books is also titled All Creatures Great and Small. ro