Baze de date spatiale in arhitectura orientata pe servicii
Economie / Finante, Informatica / IT

Lucrarea trateaza bazele de date spatiale din punctul de vedere al includerii lor intr-o arhitectura orientata pe servicii si se compune din doua parti: Stadiul actual al cunoasterii in aria tematica si Solutii privind bazele de date spatiale in arhitectura orientata pe servicii.

In prima parte sunt analizate, descrise si comparate aspecte fundamentale despre bazele de date spatiale (BDS), sistemele de gestiune a bazelor de date spatiale (SGBDS) si sistemele informatice geografice (SIG).

Cea de-a doua parte a lucrarii propune solutii proprii pentru reprezentarea, integrarea aplicatiilor cu baze de date spatiale in arhitectura orientata pe servicii, respectiv transmiterea datelor spatiale in arhitectura orientate pe servicii (SOA). In final, este exemplificata aplicarea acestor solutii pentru o aplicatie destinata prelucrarii datelor referitoare la centralele eoliene din Romania.

 

Continutul este prezentat gradual, de la concepte, definitii, formule matematice, arhitecturi la bune practici de proiectare si executie, completate de cod sursa, care pot fi materializate in aplicatii complexe. 

Autor: Anda Belciu
Editura: ASE
Tara: Romania
Anul: 2014
ISBN 978-606-505-796-8
Pagini: 176
Pret : 166.00 MDL
Comanda ta   
Titlu Cant. Pret MDL
Total   0

Completeaza Cuponul de comanda

CAUTA CARTE PE SITE

Autor
Titlu:
Editura
Cauti o carte?
completeaza si trimite
Titlu:
Autor:
Editura:
Contacte:
Comentariu:


Comanda ta   
Titlu Cant. Pret MDL
Total   0

Completeaza Cuponul de comanda
*Nume:
*Telefon de contact:
*e-mail:
Adresa de livrare:
Comentariu: