Change Management CD
Afaceri / Business, Audiobooks, Multimedia
Reducere: 41 %

Când este necesară schimbarea? Înainte să fie necesară.

Capitolul I – O imagine de ansamblu Capitolul II – Când este necesară schimbarea? Capitolul III – Cum schimbi ceva la tine? Partea I Capitolul IV – Cum schimbi ceva la tine? Partea a II-a Capitolul V – Reacţia la schimbările din jur Capitolul VI – Cum obţii aprobări pentru schimbare? Capitolul VII – Cum îţi mobilizezi oamenii? Capitolul VIII – Cum îi schimbi pe ceilalţi?

Durata totală: 01:02:24

Octavian Pantis este Managing Director la TMI Romania si a fost desemnat, la gala Business-Edu Awards din 2008, Cel Mai Bun Speaker al anului 2007.  TMI România a fost la randul ei desemnată Compania de Training a Anului, la aceeasi gala Business-Edu Awards care a avut loc în 29 februarie 2008, pe baza unui studiu realizat în rândul a 400 de specialişti de resurse umane din România. TMI a fost înfiinţată în 1975 în Danemarca de către Claus Møller şi este astăzi una dintre cele mai mari şi mai respectate firme de training şi consultanţă din lume. Cu birouri în peste 40 de ţări, TMI oferă anual training şi consultanţă pentru 200.000 de oameni de pe tot cuprinsul globului. Până în prezent peste 4.000.000 de persoane au participat la cursurile TMI. În România TMI şi-a început activitatea în primăvara anului 1999, iar de atunci peste 6.000 de oameni beneficiază anual de conceptele şi instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri.

„Cred că participanţii la conferinţe au văzut atât de multe aglomeraţii de powerpoint încât atunci când văd un speaker cu o abordare relaxată, cu mesaje relevante şi spuse deschis şi care nu-i ia de sus sunt mai deschişi şi relaxaţi la rândul lor. Consecinţa e că reţin mai mult şi aplică mai mult, iar aceste lucruri sunt esenţiale. Cred că de aceea suntem tot mai solicitaţi, atât eu cât şi colegii mei, să susţinem speech-uri. Într-un sens mai larg, noi ne-am străduit întotdeauna să facem din fiecare curs o experienţă memorabilă de învăţare. Am fost atenţi la trainerii noştri, la conţinutul cursurilor şi la aşteptările participanţilor. Probabil că puteam creşte într-un ritm mai rapid de la an la an însă preocuparea principală a fost calitatea foarte bună a cursurilor. Ne bucurăm că această preocupare a fost observată şi apreciată de clienţii noştri." (Octavian Pantiş, managing director TMI România)

Autor: Octavian Pantiş
Editura: Humanitas Multimedia
Tara: Romania
Anul: 2013
Pret: 195.00 MDL
Pret redus: 115.00 MDL
Comanda ta   
Titlu Cant. Pret MDL
Total   0

Completeaza Cuponul de comanda

CAUTA CARTE PE SITE

Autor
Titlu:
Editura
Cauti o carte?
completeaza si trimite
Titlu:
Autor:
Editura:
Contacte:
Comentariu:


Comanda ta   
Titlu Cant. Pret MDL
Total   0

Completeaza Cuponul de comanda
*Nume:
*Telefon de contact:
*e-mail:
Adresa de livrare:
Comentariu: