x

 

 

    
    

În general, vindem pe internet. La solicitare puteți vizita librăria noastră, programându-vă vizita prin email: mesageriadd@gmail.com sau la telefoanele mob. +373 69146886, fix +37322 210070.

Comenzile pot fi ridicate personal, la fel, cu programare prealabilă prin email: mesageriadd@gmail.com sau la telefoanele mob. +373 69146886, fix +37322 210070.

Toate livrarile noastre se fac fie prin curier în raza municipiului Chișinău, fie prin coletăria Poșta Moldovei. Pentru comenzile din România în cazul când nu sunt urgente, pentru a diminua costurile de expediere cu aprox. 30-35%, practicăm trimiterea lor o dată pe lună prin Poșta Română.

Comenzile se achită în numerar la ridicare personală sau la livrare prin curier, iar comenzile cu trimitere prin poștă se plătesc în avans în cont (P2P) sau prin PayPal la mesageriadd@gmail.com

Persoanele juridice vor solicita pentru transfer bancar o proforma sau un cont spre plată.

Costurile de livrare sunt fixe și afișate în momentul comenzii. În cazul în care cărțile comandate sunt deosebit de grele și în cazul abonamentelor la publicațiile periodice costurile de livrare se ajustează și se discută separat.

Un alt serviciu important de la MESAGERIA.MD este "carte la comandă" - solicită o ofertă pentru titlul în căutare și vei primi un răspuns detaliat cât de curând posibil.