Noi achizitii

Filosofie
Reducere: 26 %

„Genealogia fenomenologică a logicii descoperă că domeniul logicului este, în realitate, mult mai amplu decât cel tratat de logica tradiţională până acum, dezvăluind totodată temeiurile de esenţă ascunse din pricina cărora s-a produs o atare îngustare – şi ea face acest lucru tocmai întorcându-se la originile a ceea ce este numit «logic» în sens tradiţional. Astfel, ea nu vădeşte doar o serie întreagă de prestaţii logice, ce se află deja în joc în cuprinsul unor straturi unde tradiţia nu le-a văzut câtuşi de puţin până acum, arătând drept urmare că problematica logică tradiţională s-a instalat la un etaj relativ superior al edificiului pe care îl abordează, ci ea descoperă totodată că presupoziţiile ascunse – pe baza cărora evidenţele de nivel superior ale logicianului devin cu adevărat inteligibile în chip ultim, potrivit sensului şi legitimităţii lor – se găsesc de fapt tocmai în cuprinsul acelor straturi inferioare. Doar mergând pe această cale vom putea iniţia cu adevărat o confruntare cu întreaga tradiţie logică, şi doar astfel vom putea – ca un ţel mai îndepărtat al unei elucidări fenomenologice a logicii – să obţinem acel concept mai cuprinzător al logicii şi al logos-ului amintit mai devreme.“ (Edmund Husserl)

Autor: Edmund Husserl
Editura: Humanitas
Tara: Romania
Anul: 2012
ISBN 978-973-50-3841-0
Pagini: 592
Pret: 270.00 MDL
Pret redus: 199.00 MDL
Beletristica
Reducere: 18 %

Protagonistul, un marginal caustic, ne poartă prin lumea falsului umanism, a corectitudinii politice, a învăţământului decăzut, a psihiatriei, a scriitorilor (un capitol ne înfăţişează, satiric, figuri marcante ale literaturii franceze de astăzi, cu nume nu îndestul schimbate cât să nu poată fi recunoscute) sau a pornografiei. Mizantropia personajului principal alternează cu o puternică iubire de semeni, pe care vrea să-i salveze deschizându-le ochii spre frumuseţe.

„Makine nu este numele meu adevărat. Osmonde este mai adânc ancorat în mine decât Makine“, a declarat Andrei Makine, scriitorul care a semnat cu numele Gabriel Osmonde Lucrarea iubirii, carte apărută la Editura Univers.

Autor: Gabriel Osmonde / Andrei Makine
Editura: Univers
Tara: Romania
Anul: 2013
ISBN 973-160-257-100-1
Pagini: 312
Pret: 157.00 MDL
Pret redus: 129.00 MDL

Arhiva

 

Incredibil de amuzant, creativ si eliberator! Pentru copii de la 8 ani, pentru tineri si adulti!

DISTRUGE ! MAZGALESTE ! TARASTE ! PICTEAZA acest JURNAL ! In timpul utilizarii acestei carti te vei murdari. S-ar putea sa fii complet acoperit de vopsea ... si de multe alte substante, unele chiar neobisnuite. Te vei uda. Va trebui sa faci lucruri care te vor pune in incurcatura. E posibil sa te intristezi când iti vei aminti cum arata cartea la inceput. Vei descoperi insa distrugerea creativa peste tot in jurul tau. Si vei incepe sa traiesti din ce in ce mai nechibzuit... Pentru toti cei care si-au dorit si nu au reusit sa creeze un jurnal, acum exista Jurnalul meu trasnit, o carte ilustrata care dispune de o colectie subversiva de sarcini haioase si provocatoare.Traim intr-o societate in care multi dintre noi trebuie sa cerem voie sa taiem, taram, distrugem lucruri in incercarea de a ne distanta de tot ce e urat si rau in viata noastra - un motiv în plus pentru a ne bucura ca exista acest jurnal. 

Editura: Paralela 45

Autor: Keri Smith

Pret: 69 lei

ISBN: 978-973-47-1450-61

Vezi mai multe detalii

Editura:  Архитектура-С

Autor: Нойферт П.

Preț: 1700 lei

ISBN: : 5-9647-0067-5

Эта книга должна помочь заказчику и молодому проектировщику при пректировании дома, квартиры и сада. 

Vezi mai multe detalii

Editura:  Архитектура-С

Preț: 1200 lei

ISBN: : 5-9647-0144-2 978-5-9647-0144-6

Метрический справочник рассматривает широкий круг вопросов, связанных с проектированием зданий и сооружений, практически во всех сферах человеческой деятельности.

 

Vezi mai multe detalii

 

Istoria este un veritabil catalog al erorilor. O mare parte dintre acestea se datorează unor oameni bine intenționați, straălucitori, inteligenți și capabili care au luat, la un moment dat, o decizie proastă. Lucrarea de față analizează cincizeci dintre cele mai grave greșeli istorice care au marcat omenirea încă din cele mai vechi timpuri. Începând cu păcatul originar, Stephen Weir își invită cititorii într-un periplu al marilor tragedii, din Antichitate și până în epoca modernă. De la Războiul Troian la Gallipoli, de la Partida de Ceai de la Boston la scandalul Enron, figuri legendare precum Cleopatra sau Nero stau în banca acuzaților alături de personaje la fel de celebre, cum sunt Winston Churchill sau Mugabe. Stephen Weir, scriitor și publicist, a colaborat îndeaproape cu autori de renume, precum Patrick White, laureatul Premiului Nobel pentru Literatură, reputatul istoric militar John Keegan și marele investitor George Soros.

Editura: Litera

Autor: Stephen Weir

Pret: 229 lei

ISBN: 978-973-675-908-6

Vezi mai multe detalii

 

Una dintre cele mai căutate meserii ale momentului îşi dezvăluie în sfârşit secretele. Dorothée Bazin, reputate experte în domeniul formării şi specializării în meseriile de secretariat şi asistenţă ating în această lucrare extrem de bine structurată şi scrisă într-un limbaj accesibil toate subiectele importante ale acestei îndeletniciri. Primirea clienţilor, arhivarea şi clasarea documentelor şi diverselor tipuri de informaţii, rezumatele, documentarea, echipa performantă, formarea cadrelor, organizarea şedinţelor, utilizarea telefonului, călătoriile sunt principalele fire despicate de autoare pentru a fi de folos atât celor care debutează în această meserie, cât şi persoanelor consacrate.Acest ghid practic îţi propune:
- să dobândeşti metodele de lucru încercate;
- să inovezi în misiunile tale cotidiene graţie numeroaselor mărturii culese de pe teren;
- să-ţi conduci altfel evoluţia profesională.

Editura: House of Guides

Autor: Dorothée Bazin

Pret: 129 lei

ISBN: 9786069295786

Vezi mai multe detalii

Acest Alfabet Puzzle este un instrument distractiv şi antrenant, conceput special pentru identificarea literelor alfabetului, a cuvintelor şi pentru exersarea despărţirii în silabe.

 

Editura: DPH

Pret: 350 lei

Vezi mai multe detalii

Jocurile copilăriei oferă imaginaţiei inepuizabile mijloace de expresie. Ce faci însă atunci când repetitivitatea sau plictiseala îţi cenzurează creativitatea? În astfel de situaţii, 1001 activităţi pentru grădiniţă de-a lungul anului se constituie într-o veritabilă soluţie, deopotrivă pentru educatorii care doresc să-şi diversifice spectrul de activităţi la clasă, cât şi pentru părinţii care vor să-şi stimuleze copiii.
1001 propuneri ludice 
sugestii inedite, aplicate în funcţie de noţiunile deprinse în grădiniţe, dar şi de lunile anului 
jocuri individuale, în perechi sau în grup.

Editura: Aramis

Pret: 165 lei

Vezi mai multe detalii

In acest "Atlas cu animale" vei descoperi si vei localiza pe harti fauna caracteristica fiecarui continent, ce animale traiesc in diferite tari ale lumii, prcum si habitatul acestora: paduri, munti, savane, zone polare sau deserturi. De asemenea, vei gasi harti pe care poti localiza continentele si tarile fiecaruia dintre ele, impreuna cu steagurile lor. Calatorie placuta!

Editura: Girasol

Pret: 150 lei

Vezi mai multe detalii
Reprezintă versiunea electronică a dicţionarului englez de termeni medicali al editurii britanice Bloomsbury.
Dicţionarul cuprinde numeroși termeni britanici şi americani din domeniul medicinei generale, din chirurgie, din ortopedie, din stomatologie şi din alte domenii de specialitate ale medicinei. Fiecare termen este explicat detaliat, într-o engleză simplă, iar pentru o mai bună înţelegere au fost adăugate și exemple ilustrative.
Dicţionarul este destinat specialiştilor din domeniul medicinei, din domeniul farmaceutic şi al altor ştiinţe adiacente. Este uşor de folosit şi compatibil cu alte programe.
 
14 500 de cuvinte titlu şi locuţiuni
16 500 de sensuri
 
ISBN: 9788087062555, 135x190x25 mm, copertă plastifiată
 
Editura: Linghea 
Tara: Romania 
ISBN 9788087062555 
Pret: 689.00 MDL
Pret redus: 639.00 MDL 

 

Vezi mai multe detalii

Un roman polemic despre Muntele Athos care incearca sa reabiliteze memoria Greciei Antice. Nausicaa Nikolaidis, o doamna in varsta, bogata si fermecatoare ii va cere tanarului ei chirias, student la filosofie, sa faca o ancheta asupra Muntelui Athos, ca sa poata decide daca merita sa-si doneze averea calugarilor. Un roman de suspans, o critica acida adresata crestinismului. In Franta, cartea a primit Marele Premiu al Academiei. In Grecia, insa, a starnit reactii violente din partea bisericii si amenintari adresate direct autorului.

«Pentru a descrie Athos-ul, Vassilis Alexakis ia in mana sabia lui D’artagnan.» Le Nouvel Observateur

«Intotdeauna biserica s-a pus bine cu puterea politica si financiara. Calugarii de la Athos au fost intru totul de acord cu Hitler pentru a-si putea pastra privilegiile. In schimb, in ziua in care nazistii au fost invinsi, s-au imprietenit cu comunistii care invadasera Grecia de nord, si nu au avut nici o problema sa-si spuna tovarasi. Astazi, il invita pe Putin si pe Printul Charles. In legatura cu cei mai puternici oameni din lume.» Vassilis Alexakis 

Vezi mai multe detalii
"Acest eseu este o narațiune despre cum am vizionat, simțit și trăit filmele lui Andrei Tarkovski, în special în perioada comunistă, dar nu numai. Este o poveste despre cum am reușit în acele vremuri să ajung la un acord între ființa mea și realitatea exterioară, la o modalitate de a simți că trăiesc autentic, de a-mi da un sens vieții, adică de a-mi afla fericirea.” - Mihai Vacariu Autor: Mihai Vacariu 
Editura: Adenium 
Tara: Romania 
Anul: 2013 
ISBN 978-973-8097-11-7 
Pret : 125.00 MDL
Vezi mai multe detalii

Cititorul este invitat sa descopere, cu prezentul volum, o culegere a celor mai frumoase dialoguri platoniciene: Apararea lui SocrateEutifronCritonBanchetulFedon,Gorgias si Menon. Traducerile, realizate intr-o limba literara deosebita, au la baza editia C. Fr. Herman (Platonis dialogi) si au fost confruntate de Cezar Papacostea cu editia Guillaume Bude.

Editura: Univers Enciclopedic Gold 
Tara: Romania 
Anul: 2010 
ISBN 978-606-92266-7-4 
Pret: 170.00 MDL
Pret redus: 149.00 MDL 
Vezi mai multe detalii

E nevoie sa ai un ideal in viata ca sa traiesti fericit? Da, raspunde autorul cartii Sa ai un ideal, dar cu conditia sa ramai vigilent si sa nu fetisizezi idealismul. Idealul reprezinta o valoare morala privilegiata, in jurul careia se desfasoara multa pasiune; este o conditie de neocolit a echilibrului psihic, care ne da impulsul de a ne autodepasi. In numele acestei valori, dorim sa transformam realitatea, asa incat idealul va deveni o fabuloasa parghie a schimbarii. Nimic maret nu se poate face in lipsa unui ideal; acesta este carburantul vietii colective, dar si al aceleia personale si reprezinta marca identitatii noastre umane.

 

Editura : Trei

Autor : Michel Lacroix

ISBN: 978-973-707-302-0

Vezi mai multe detalii

Nimănui nu-i place să divorţeze, dar dacă nu mai este nimic de făcut pentru a menţine relaţia trebuie să alegem divorţul. Ca orice lucru de pe lumea asta, divorţul poate fi făcut bine sau prost, adică sănătos sau nesănătos. Autorii prezintă etapele separării şi ale refacerii vieţii, ţinând seama de toate părţile implicate: soţ, soţie şi, mai ales, copii. Părinţii divorţează unul de altul, dar niciodată de copii.

 

Editura: Trei

Autorul :Craig Everett

ISBN : 978-973-707-229-0

Vezi mai multe detalii

Într-o lume ideală, oamenii alături de care trăim şi muncim – iubiţii şi soţii, părinţii şi fraţii şi surorile şi copiii noştri, prietenii şi colegii şi şefii – ar fi fiinţe umane atente, grijulii, stabile, de încredere, raţionale, a căror companie este întotdeauna o plăcere. Dar, adevărul este că, în lumea reală, mulţi dintre noi suntem nevoiţi să ne confruntăm cu oameni dificili, care ne pun răbdarea la încercare.

 

Editura: Trei

Autor: Albert Ellis

ISBN : 978-973-707-381-5

Vezi mai multe detalii

 

Când te înşală iubita / iubitul, viaţa poate deveni dramatică, dar dacă te trădează prietena / prietenul, viaţa devine un coşmar. În cartea de faţă, Jan Yager explorează cauzele care fac să eşueze prieteniile şi ne învaţă cum să salvăm sau să încheiem prieteniile. Iată câteva din întrebările practice la care răspunde autoarea:

  • cum să identifici persoanele care pot deveni prieteni nesatisfăcători?
  • cum să salvezi o prietenie?
  • când să pui capăt unei prietenii?

 

Editura : Trei

Autor : Jan Yager

ISBN : 978-973-707-345-7

Vezi mai multe detalii

 

Nikki Maxwell este eleva la o scoala privata cu pretentii, multumita unei burse obtinuta prin tatal sau, exterminator de gandaci in aceeasi scoala.
Nikki se hotaraste sa se inscrie la concursul de talente al scolii, iar rivala sa, macKenzie, ameninta sa dea totul in vileag.
 
Editura : Arthur
Autor : Rachel Renee Russell
ISBN : 978-606-8044-13-2
Pret: 151 lei
Vezi mai multe detalii

 

Povestirile unei tipe de gaşcă nu chiar atât de populare.
 
Reţetă pentru dezastru: 4 petreceri.
Adăugaţi 2 prietene şi 1 băiat irezistibil.
Impărţiţi la 1 fată rea care urmăreşte s-o distrugă pe Nikki.
Amestecaţi bine, puneţi-vă mâinile la ochi şi daţi-vă doi paşi înapoi!
 
Editura : Arthur
Autor: Rachel Renee Russell
ISBN : 978-606-8044-06-4
Pret : 151 lei
Vezi mai multe detalii

Rachel Renée Russell este un scriitor şi ilustrator american de cărţi pentru copii, celebră în toată lumea pentru seria Dork Diaries, tradusă cu titlul Însemnările unei puştoaice, recent apărută la editura Art, care a reuşit să detroneze în topurile americane seria Jurnalul unui puşti.

Editura : Arthur

Autor: Rachel Renee Russell

ISBN: 978-606-8044-05-7

Pret: 137 lei

Vezi mai multe detalii

Femei de toate vârstele încearcă, de mai bine de o jumătate de secol, să se înfometeze, spunându-şi că vor fi mai frumoase şi mai seducătoare dacă vor fi slabe. Ele se simt vinovate dacă mănâncă şi se inhibă dacă un bărbat le atinge rotunjimile. Şoldurile, coapsele, obrajii, chiar şi genunchii sunt emiţători sexuali naturali, pe care specia îi posedă de la începuturile ei şi care nu depind nici de persoana în sine, nici de societatea în care ea trăieşte, ci de gene şi de instincte. Iar natura nu creează niciodată un emiţător, fără să creeze şi un receptor potrivit. Acest receptor e privirea bărbatului care descoperă o femeie.

Editura : Curtea Veche 

Autor:Pierre Dukan 

ISBN:978-606-588-255-3

Pret: 102 lei

 

Vezi mai multe detalii

Editura:  Litera

Autor:  Christopher Reich

Preț: 179 lei

ISBN: : 978-973-675-881-2

Jonathan Ransom, alpinist de clasa mondiala si chirurg experimentat, schiaza impreuna cu frumoasa lui sotie Emma in inzapezitii Alpi Elvetieni.  Emma se accidenteaza grav si moare. Jonathan se trezeste dintr-o data urmarit international si tinta unui asasin misterios.

Vezi mai multe detalii
Comanda ta   
Titlu Cant. Pret MDL
Total   0

Completeaza Cuponul de comanda
*Nume:
*Telefon de contact:
*e-mail:
Adresa de livrare:
Comentariu: